Zahrada

4 tipy na zahradní sprchu

Nejjednodušší způsob, jak si doma vyrobit zahradní sprchu, je zavěsit obyčejnou konev s rozprašovačem na větev společně s provázkem, za který zatáhnete, aby se konev naklonila. Další možnost je investovat do klasické zahradní sprchy, kterou napojíte na domácí vodovodní řád a jako inspiraci si můžete vzít jednu z ukázek zahradních sprch. Taková sprcha se totiž může stát hotovou oázou.

 

Velice krásný je hned první příklad, kdy je sprcha umístěna na černé zídce. Nádherně tak vyniká, stejně jako deska na pokrývce z oblázků.

 

zahradní sprcha

 

Přírodní kameny a dřevo se skvěle hodí k zahradní sprše. V kombinaci s palmami nebo jinými tropickými rostlinami vypadá sprcha jako venkovní oáza.

zahradní sprcha

Mezi rostlinami je krásné umístit révu vinnou, která může být v blízkosti sprchy umístěné na dřevěném trámu. Pokud jsou v blízkosti růže, jako na obrázku můžete mít velmi aromatickou sprchu, která odnese všechny neduhy i špatnou náladu.

zahradní sprcha

Mluvíme o zahradní sprše a tak je na místě, aby byla v souladu s přírodou. Takže pokud plánujete sprchu na místě, kde je nějaký strom, zakomponujte jej do vaší nové zahradní sprchy. Stane se její součástí a velice krásně ji oživí.

zahradní sprcha

Zdroje fotografií: taoofsophia.com, estiloydeco.com, homedit.com, diyandmag.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *