Zahrada

Zařiďte si terasu podle vlastního vkusu

Příjemné posezení i lenošení

Dostatečně velká terasa může posloužit pro dokonalé umístění jídelního stolu, u kterého můžete trávit obědy či večeře s rodinou nebo přáteli. Také pohodlná pohovka se hodí na vaši terasu. Má více místa a pohodlně se na ní také odpočívá.

terasa, zahradní terasa

Oáza klidu a pohody

Nekonečně mnoho pohodlných polštářů, které jsou barevně sladěné dokáží vytvořit velmi příjemnou atmosféru na vaší terase. Můžete zde skvěle nabít novou energii na pracovní týden a zapomenout na drahé prášky nebo drahé terapie. Klid, meditace a domácí prostředí je lékem na většinu našich problémů.

terasa, zahradní terasa

Na terase nemusí být nutně jen posezení

I pohodlná postel z palet a měkké matrace najde své místo na vaší terase. Vychutnat si krásné slunné odpoledne a opalovat se v pohodlí můžete i venku. Určitě je to originálnější, než klasické dřevěné nebo kovové posezení. Pokud budete chtít pořádat zahradní párty, tak i na posteli si můžete povídat s přáteli. Určitě se tak budete cítit více pohodlněji, než na židlích. A kdo se bude chtít po vydatném jídle natáhnout, bude mít možnost. Jen pozor ať neusne!

terasa, zahradní terasa

V hlavní roli gril

Nezapomínejte ani na další součást terasy, kterou může být zahradní gril nebo udírna. Ta však nemusí vypadat jako z katalogu obchodu s kutilským nářadím, naopak může vypadat jako krb v moderní novostavbě.

terasa, zahradní terasa

Zeleň kam se podíváš

Pro ještě příjemnější atmosféru, myslete také na zahradní květiny, dřeviny nebo pnoucí rostlinky, které na vaší terase vytvoří dokonalou oázu. Inspirovat se můžete samotnou přírodou a vytvořit něco unikátního, krásného a přesně ladícího s vaší představou.

terasa, zahradní terasa

Myslete také na vaše soukromí

I na terase si dopřejte trochu soukromí a pořiďte si závěsy, rolety nebo žaluzie, které vás ochrání od závistivých pohledů.

terasa, zahradní terasa

Když není terasa poslouží balkon

Pokud bydlíte v paneláku a nemáte možnost mít vlastní terasu, nezoufejte. Krásné prostředí a místo pro relaxaci si můžete vykouzlit na vašem balkoně.

terasa, zahradní terasa

Zdroj fotografií: pinterest.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *