Zahrada

Zastřešenou terasu díky technologii SKYTRIUM využijete po celý rok

Téměř každý, kdo má rodinný dům se zahradou, si postaví pergolu nebo aspoň altánek. Ta pohoda při večerním posezení venku je totiž nepopsatelná. Někdo využívá venkovní prostory také ke snídani, odpolední kávě či čtení knížky. Věděli jste ale, že si tuhle pohodu můžete užívat celoročně?

I v chladném počasí či při dešti je možné pobývat venku. S pergolou ani altánkem to nejde, ale česká firma Albixon, a.s. ve spolupráci s předními architekty a designéry vymyslela inovativní řešení, které umožňuje využívat venkovní prostory celoročně. Řešení se jmenuje SKYTRIUM.

Ve sloganu této lehké konstrukce odolné proti větru, se mluví o tom, že začíná tam, kde končí zastřešení terasy. SKYTRIUM skutečně není jen obyčejná střecha. Oproti altánku a pergole má mnoho výhod. Především se jedná o to, že je konstrukce uzavřená ze všech stran, takže v zimě udrží teplotu. V létě se dá naopak otevřít (vysunovacím mechanismem) za účelem užívání si sluníčka.

elegantní možnost zastřešení terasy pomocí technologie SKYTRIUM

Jak SKYTRIUM vypadá a funguje

Základní konstrukce je hliníková, výplně jsou z polykarbonátu nebo bezpečnostního skla, které má zvýšenou odolnost. Vyrábí se v široké škále barev a třech základních typech:

· Mia – Může stát i samostatně, má moderní rovné linie a lomené řešení.

· Rio – Elegantní zaoblená varianta, která je obzvlášť odolná proti sněhu. Vhodná zejména pro horské chaty či penziony.

· Art – Minimalistický design, který se hodí ke každému modernímu domu.

SKYTRIUM se nepoužívá jen jako zastřešení posezení, ale také pro zakrytí venkovní vířivky. Velmi vhodný prvek je to rovněž pro restaurace a hotely.

SKYTRIUM – designové řešení pro zahradu i dům

 

Posledními významnými výhodami, které zmíníme, jsou jednoduchost a rychlost instalace. Montáž je snadná a rychlá. Samozřejmostí jsou různé možnosti přizpůsobení – například samostatný vstup pro domácí mazlíčky.

Chcete vědět více? Zamiřte přímo na web společnosti Albixon a.s.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *