Židle a stoly

Víme, jak na léto bez zpocených a bolavých zad

Také se v létě neskutečně potíte?

1/ Pocení je zcela normální jev, při kterém si organismus udržuje svoji stálou teplotu. Přes den se vytvoří asi ½ l potu. Při tělesné zátěži, ve stresu nebo v horkém prostředí bývá produkce potu i několikanásobná. Lidé postižení hyperhidrózou (nadměrným pocením) se ale potí i v klidu a při nízké teplotě a vyloučí i víc jak 1l potu za hodinu!

2/ Bolestí zad dnes podle evropské statistiky ústavu národního zdraví trpí 80 – 90 % dospělé populace.

Také se v létě neskutečně potíte?

Spinalis Ergonomic a SpinaliS Hacker jsou celoroční modely zdravotní židle se síťovanou opěrkou, na které nebudete unaveni a vaše záda neztuhnou ani po 8 a více prosezených hodinách. Zádová opěrka s prodyšnou síťkou zabrání pocení v horkých letních měsících, stejně jako v přetopené kanceláři. „ Díky pohyblivému sedáku je sed aktivní, páteř je neustále v ideální fyziognomické pozici a přirozeným pohupováním a balancováním přitom podvědomě zapojujete hluboké zádové i břišní svaly po celý den, kdy sedíte.“, říká Martin Trávník, fyzioterapeut spolupracující s Centrem zdravého sezení. Postarejte se o svou pohodu a zdraví – houpete se, posilujete, pracujete a ani se přitom nezapotíte! Večer bude vaše tělo téměř stejně svěží jako ráno.

„Pohyblivý sedák přirozeně mění pasivní sezení na aktivní pohyb a znamená konec bolesti zad, krční páteře i dalších „kancelářských syndromů“ způsobených nesprávným a zdraví poškozujícím statickým sezením.“, říká Adam Zaydlar z Centra zdravého sezení. Díky výškově ergonomicky tvarované zádové opěrce a područkám spojuje zdravotní židle SpinaliS výhody rehabilitačního míče a pohodlné zdravé kancelářské židle.

Více informací o zdravotních židlích SpinaliS® naleznete na www.zdravotni-zidle.cz.

Židle k počítači SpinaliS Hacker s patentovaným pohyblivým sedákem na pružině je nejprodávanější židlí k počítači a do kanceláře.  Je vhodná pro většinu typů postav, ženy i muže. Cena od 17 990 Kč bez DPH; 21 768 Kč vč. DPH, výběr z 8 barev, doprava a možnost zápůjčky zdarma.

Spinalis Ergonomic je nejlevnější židle do kanceláře s prokazatelnými zdravotními účinky na trhu. Je určena pro celodenní zdravé sezení bez bolesti zad pro muže a ženy do 185 cm. Cena od 13 990 Kč bez DPH; 16  928 Kč vč. DPH, výběr z 8 barev, doprava a možnost zápůjčky zdarma.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *