Babu - Diskuzní fórum


Babu (Tipy a rady)

Toto téma se vztahuje k tipu Osazení rolet a žaluzií.

Babu

16.5.2012 15:30 | autor:  Babu - 220.244.173.xxx

Ku e ke pareb qeb Google Chrome do teb keteb reklama? S'ka si teb jeteb e vebrteteb. Google po e nxejrr pebr dy arsye kryesore:1. Do qeb shfletuesit teb jeneb sa meb teb shpejteb pasi kebshtu meb shumeb njerebz pebrdorin Internetin dhe rritet cilebsia e faqeve (patjetebr qeb duan edhe qeb faqet e Google-it si Google Docs apo Gmail teb jeneb teb shpejta).2. Duan qeb Microsoft-i teb mos keteb sa meb pak kontroll nebpebrmjet shfletuesit teb saj.Nga 1 dhe 2 rrjedhin paret e Google nebpebrmjet reklamave, por nuk kaneb pebr teb futur reklama drejtpebrdrejt pasi rrezikojneb ato dy pikat e mebparshme qeb janeb meb me rebndebsi. Biles duke e bebreb me burim teb hapur (open source), Google ndihmon edhe shfletues teb tjereb teb cilebt mund teb kopjojneb Chrome pa problem. Nebse Google-it i teket teb fusi reklama neb Chrome dikush mund ta marri programin Chrome, t'i heqi reklamat dhe ta hedhi neb rrjet. Kjo lejohet nga kushtet qeb ka vebneb Google, pra ebshteb e qarteb qeb s'kaneb ndebr mend teb bebjneb ateb qeb thua ti. P.S. Edhe kushtet e pebrdorimit kaneb ndryshuar. Ishin gabim ateb qeb vuneb neb fillim.

 

Odkazy

Zahradní párty stanyNazeleno.cz - magazín o úsporách energií a ekologii