Bydlení čtenářů

Bydlení čtenářů: Povedená rekonstrukce kuchyně!

„Naši kuchyni jsme se s přítelem začali rekonstruovat na podzim roku 2006.
Původní kuchyň ve starším bytovém domě byla oddělena od sousedící jídelny malou spížkou. Tu jsme se rozhodli vybourat, aby nám tak vznikla jedna velká místnost.
O naší nové kuchyni jsme měli jasné představy, truhlářské firmě jsme tedy pouze předali kompletní plánky, kde co má být.

Samotné montáži kuchyňské linky samozřejmě předcházelo ještě mnoho stavebních úprav – pokládka dlažby, nové elektrorozvody, výměna oken a radiátorů a nakonec malování.
V kuchyni jsme si přáli mít všechny spotřebiče vestavěné, praktické šuplíkové boxy, které měly nahradit úložný prostor po odstraněné spíži, rohový drátěný program pro ukládání ručních spotřebičů a v neposlední řadě barový pult, který měl oddělovat kuchyň od jídelního koutu.

Pečlivě vybraná truhlářská firma pak všechna naše přání do puntíku proměnila ve skutečnost.
Naše kuchyň má za sebou první rok provozu. Jsme s ní spokojeni, stále se nám líbí, a co je hlavní – neshledali jsme na ní nic, co bychom dnes udělali jinak.“

Autorka a foto: Jana Houdková

Líbí se vám kuchyň? O svůj názor se můžete podělit v diskusi pod článkem.

Chtěli byste se také pochlubit svým bydlením nebo zahrádkou? Stačí zaslat alespoň pět fotografií vašeho bydlení na info@obydleni.cz. Budete-li vybráni a článek uveřejníme, odměníme vás dárkem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *