Bydlení čtenářů

Chcete rodinný dům? Zkuste dřevostavbu

Domy dostupné pro každého

Dřevostavby jsou oblíbené především v severských zemích, kde si jejich výhodných vlastností všimli již před několika staletími. Postupně se však čím dál více dostávají i na náš trh, a to především proto, že jsou cenově mnohem dostupnější než klasické zděné domy. Ukrývají toho v sobě ale ještě více. Montované dřevostavby na klíč mají mnohonásobně kratší a také ekologickou výstavbu. Dřevo je totiž jediný obnovitelný materiál na planetě, ze kterého jde efektivně stavět. Domy jsou dodávány v systému stavebnice, a tak je celkem běžné, že bydlíte do několika měsíců od začátku stavby.

Každý majitel ocení také bydlení v již dokončené dřevostavbě. Mluví se o nich jako o nízkoenergetických domech. Skutečně totiž ušetříte velké částky za vytápění. Když topíte, neohříváte zdivo, jak je tomu ve zděných domech, ale pouze prostor, který obýváte.

Montované domy Plzeň

Pokud se vám dřevostavby líbí a sami byste uvažovali o bydlení v podobném domě, určitě navštivte internetové stránky jgroup.cz. Tato stavební firma používá ke stavbě montovaných dřevostaveb jen ty nejmodernější a nejkvalitnější materiály, jako jsou například tvrdé polyuretanové desky PIR, které slouží jako izolace pro zateplení domu. Společnost má sice sídlo v Plzni, ale není problém provést výstavbu nového domu kdekoliv po republice. Můžete rovněž navštívit vzorové domy, kde se o kvalitách dřevostaveb přesvědčíte sami. Svůj vlastní dům si buď vyberete v katalogu, nebo vám architekt připraví zcela nový projekt.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *