Jak se staví sen

Jak se staví sen: Moderní proměna plná barev

Vítěznými žadateli o splnění snu se tentokrát stali manželé Pichlíkovi s malým synem Lukáškem. Právě on je tím hlavním důvodem, proč se rodiče do proměny pouští. Chlapec totiž roste jako z vody, stejně jako jeho požadavky na vlastní prostor. Jak vytvořit nadčasový dětský pokojíček?

„Zatím nám vyhovovalo mít Lukáška v ložnici, dětský pokoj v obýváku a hračky všude po bytě. Ale teď je už ten správný čas, aby měl Lukášek svoje království a my soukromí. Aby byl obývák obývákem,“ vypráví svůj příběh paní Andrea. Jak se designérům vydaří návrat do dětského světa plného fantazie a her?

I kdyby si o proměnu „neřekl“ sám Lukášek, majitelé by si ji stejně přáli. Zdá se totiž, že se v bytě zastavil čas už před 30 lety. Starý nábytek připomíná dobu našich babiček, v ložnici je nevkusný mix starého a nového vybavení. Další slabinou jsou všudypřítomné prodlužovací kabely. Stihnou se designéři vypořádat se všemi nedostatky a udělat zázrak za pouhý víkend?

A jak bude vypadat jejich 3D návrh obýváku, který je nyní zahlcený obrovitou sedačkou naproti robustní stěně?

Mladou rodinku, která nechá designérům v mnohém volnou ruku, mohou diváci sledovat už v pondělí 12. dubna od 21.20 na Primě!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Další článek pořadu Jak se staví sen uveřejníme opět příští týden.

Nově Vám přinášíme online videa pořadu Jak se staví sen!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *