Soutěže

Soutěž o vaničku Kaldewei Arrondo

Každá vana Kaldewei je zhotovena z jedinečného materiálu: smaltované oceli Kaldewei o tloušťce 3,5 mm. Tato tloušťka materiálu zajišťuje stabilitu, tvrdost a dlouhou životnost. Smaltovaná ocel poskytuje celou řadu dalších výjimečných výhod pro majitele, jako je odolnost proti poškrábání a otěru, odolnost proti nárazu, kyselinám a chemikáliím, barevná stálost a snadná údržba. Kaldewei poskytuje na své výrobky záruku 30 let.

Důsledná orientace na životní prostředí je vedle jedinečného designu ve vysoké kvalitě dalším pilířem výroby Kaldewei. Při výrobě oceli a smaltu jsou zpracovávány výhradně přírodní recyklovatelné materiály.

Jakožto průkopník nového vývoje přinášela společnost Kaldewei na trh odjakživa revoluční změny. V roce 1934 představila společnost Kaldewei první volně stojící vanu ze smaltované oceli v Německu, v roce 1957 pak první „bezešvou“ vanu vyrobenou z jednoho kusu plechu. V roce 2009 měla světovou premiéru sprchová vanička CONOFLAT. CONOFLAT je první sprchová vanička se smaltovaným krytem odtoku zcela v úrovni podlahy. Ne nadarmo získala společnost Kaldewei v roce 2010 titul „značka století“.

Dnes sahá paleta výrobků od van a sprchových vaniček ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm přes sedm různých vířivých systémů, montážních systémů a doplňků pro vany a sprchové vaničky až po 5litrové elektrické bojlery a koupelnová kamna na tuhá paliva.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKY ZNÍ

1. Jak se jmenuje speciální povrchová úprava van a sprchových vaniček, která zamezuje uklouznutí?

a) Perl-Effekt

b) Antirutsch

c) Antislip

2. Tipněte si kolik lidí navštíví webové stránky www.obydleni.cz dne 21.12.2010? (Tipované hodnoty budou porovnány s nezávislým výsledkem měření ze serveru Toplist.cz)

Při hledání správné odpovědi Vám pomohou stránky www.kaldewei.cz/vyrobky/prislusenstvi/sprchove-vanicky/ nebo www.kaldewei.cz/vyrobky/prislusenstvi/vany-a-virive-vany/.

Ten, kdo správně odpoví na první otázku a zárovneň bude mít co nejpřesnější tip na otázku druhou, se může těšit na výhru:

vanička ARRONDO Model 870-1

rozměr 90 x 90 x 2,5 cm, rádius 550 mm (hodí se k většině sprchových koutů kromě RAVAKu)

Standardní cena je 13 300,00 Kč bez DPH

Vaše odpovědi zasílejte na email souteze@obydleni.cz, do předmětu emailu uveďte ARRONDO a samozřejmě v emailu nezapomeňte uvést celé své jméno a adresu.

Platnost soutěže do 20.12.2010!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *