Soutěže

Soutěž s AMA CZECH o zahradní techniku v hodnotě 18 000 Kč – 3. kolo

S blížící se zahrádkářskou sezonou přicházejí i starosti, jak se o zahrádku postarat co nejlépe.
Proto Vám společnost AMA CZECH a portál oBydleni.cz přináší další část soutěže, díky které pro několik z Vás bude péče o zahradu o poznání jednodušší a zábavnější. V této soutěži, která potrvá celý měsíc březen, budete mít možnost vyhrát zahradní techniku v celkové hodnotě téměř 18.000 Kč!

Jakým způsobem soutěž probíhá? Každý březnový týden (vždy od středy do úterý) vyhlašujeme jednu soutěžní otázku, která je platná vždy jen pro daný týden. Každý soutěžící může odpovědět pouze jednou v rámci jedné soutěžní otázky. Celkem tedy budou zveřejněny v březnu čtyři otázky, každý soutěžící tak může zaslat až čtyři odpovědi a má tak čtyřnásobnou šanci na vítězství!

Soutěžní otázka pro týden 19.3. – 25.3. (do 23:59) 2008 je:

Firma ama Czech s.r.o. je výhradním dovozcem automatické sekačky, která seče za vás a tím šetří váš čas i peníze. Jak se tato sekačka nazývá?“

a) Robomove

b) Robotek

c) Robomow

Správné odpovědi posílejte na e-mail souteze@oBydleni.cz., nezapomeňte připojit i celé své jméno a adresu. Tato soutěžní otázka je platná pro termín 19.3.- 25.3.2008. Výsledky soutěže budou vylosovány a vyhlášeny 3.4.2008.

1.cena: Motorová sekačka AMA 44 XAS v hodnotě 9.000 Kč

2.cena: Motorová pila AMA v hodnotě 4.528 Kč

3. cena: Řetězová elektrická pila AMA v hodnotě 2.307 Kč

4.cena: Nůžky a plotostřih v 1 na baterii AMA v hodnotě 1.285 Kč

5.cena: Nůžky na větve s převodem AMA v hodnotě 440 Kč

Ama Czech s.r.o.

Se začátkem března již vykukují první jarní sluneční paprsky a nic vám nebrání v tom, abyste se znovu ponořili do zahradničení! Pro to, aby vás práce na zahradě bavila, je důležité zvolit správné pomocníky pro každou situaci. Firma ama Czech, za níž stojí silný zahraniční partner A.M.A SpA s více než 40-ti letou tradicí, která se zaměřuje především na prodej zahradní techniky vás jistě potěší svým širokým sortimentem a zároveň příznivými cenami. Nabízí mimo jiné ochranné pomůcky, různé zahradnické nůžky, sekačky s motory Honda, nebo Briggs & Stratton, 2-taktní křovinořezy s motory Kawasaki (jeden z modelů byl oceněn zlatou medailí při testování Lidových novin), elektrické a motorové pily, traktůrky nebo novou automatickou sekačku Robomow, která sama zvládne posekat Váš trávník, kdykoli ji nastavíte.

Od března byl navíc na internetových stránkách www.ama-zahrada.cz spuštěn e-shop s více než 180 položkami kompletního sortimentu pro zahradu a dílnu. Od ochranných pomůcek, elektrického nářadí, přes řetězové pily, vodní čerpadla až po sekačky a traktůrky. Výběr zahradních pomocníků je tak nyní mnohem snazší přímo z pohodlí Vašeho domova.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *