PR články

Co vše by nemělo chybět ve správné domácnosti?

 

Právě teď na zimu mnoho lidí pořizuje nové tepelné čerpadlo, které skutečně přinese do rodinného rozpočtu i statisícové úspory ročně.

 

Maličkosti i velké věci, které váš domov okoření

Obývací pokoj užíváme denně a gauč by měl splňovat požadavky na dlouhou životnost. Doporučujeme sedačky na míru, protože ty mohou výborně dotvořit celkový ráz pokoje, ať už je chcete umístit do obýváku a dětského pokoje, ložnice či na chodbu nebo do pracovny.

Dalším velmi praktickým a prostor podtrhávajícím je koberec. Nemusíte volit hned koberc přes celou místnost, efektivní a příjemné je mít kusové koberce tam, kde se nejvíce pohybujete, např. v místě, kde sedíte a budete tak mít nohy „v teple“, u postelí, na schodišti běhoun…

Doma by vám neměl chybět ani dostatečně velký televizor s příslušenstvím, abyste si mohli vychutnat volný čas a podívat se na film či seriál v kvalitním rozlišení. Elektronika celkově hraje v rodinách důležitou roli a to i tam, kde mají už menší děti.

Zajisté vám nesmí chybět vana či sprchový kout, záleží na tom, kolik máte prosotru nebo máte-li raději vodní lázeň či rychlou sprchu. Idální je oddělit koupelnu od toalety, aby mohla být užívána i v době, kdy se někdo koupe.

Určitě nezapomeňte ani na dekorace. Takový obraz nebo polštáře na pohovce dovedou doslova divy. Stejně tak ubrus či závěsy v kuchyni. Jestliže vyberete nějaké s kuchyňským motivem, zeleninou či ovocem, budete nadčasoví a styloví.

Krásným a příjemným v domě je krb. Nejenže pomůže vytopit prosory, ale dotváří příjemnou domáckou atmosféru, pomůže vykouzlit romantický večer a je velmi dobrým relaxačním pomocníkem.

Mladé slečny i dámy v ložnici ocení populární japonské stěny. Vybrat si můžete z mnoha vzhledů a tak ulahodit oku a vkusu každé z žen. I muži se zde ale rádi ukryjí v případě, že se chtějí převléknout v soukromí např. v případě, kdy domem pobíhá hrstka dětí, které tu a tam vtrhnou do každé z místností. Navíc stěna velmi hezky působí jako zajímavá dekorace.

To vše byly předměty. Aby byl domov příjemný, nezapomeňte ani na pár kytek na okno, do vázy nebo do zádveří na chodbu. Uvidíte, jak vdechnete do příbytku svěžest a život.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *