manželská postel

Úvodní stránka Fóra Postele a matrace manželská postel

  • Toto téma obsahuje celkem 25 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 26)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20232
    admin
    Správce
    #58230
    admin
    Správce

    To je zvláštní mít u postele křeslo, když ležíte, tak kdybyste si náhodou potřebovala sednout? 😀

    #58231
    admin
    Správce

    Dobrý večer já se zrovna poohlédám po nové posteli do své malinkaté ložničky a tam by se mi teda křeslo nevěšlo ani náhodou, ale musím říct, že kalarádka skutečně měla u postle křeslo, bylo to kvůli kojení, bylo houpací a mimču se to moc líbilo, jako v amerických filmech!!! Asi se mi zalíbila tahle postýlka:www.zlutahala.cz/postel-140-p3476 jen nevím zda si lajznout koupit ji přes internet, nebo se zajet raději podívat na prodenu. Máte někdo zkušenost s nákupem postele přes internet?

    #58232
    admin
    Správce

    Ahoj, manzelskou postel jsem vybirala s manzelem a nakonec jsme vybrali postel i s matraci od firmy hästens 🙂 velice dobre se nam na ni spi a ani jeden se za noc nevzbudime

    #58233
    admin
    Správce

    Ahoj, my take mame postel od firmy hästens a jsme velice spokojeni 🙂

    #58234
    admin
    Správce

    Máme postel od firmy ProSpánek a jsme moc spokojení, postel je z masivního dubu a stála jenom 11 tisíc a to je parádní cena na to že celá postel je z krásného kvalitního dřeva, je pevná a krásně lakovaná. Můžu doporučit pro ty co mají rádi stylový moderní nábytek.

    #58235
    admin
    Správce

    Jé prospánek je ten jak mají na bilboardu Čenskýho že?Toho mám tak ráda že tam snad zajdu mrknout, zrovna sháním kloudný polštář protože už mi došly nervy s tou mojí plackou na které už se nedá spát!

    #58236
    admin
    Správce

    Ahoj, můj manžel je alergik, vybíráme manželskou postel, tak aby to pro něj bylo co nejpříjemnější. Nevíte jaký materiál vybrat? Díky 🙂

    #58237
    admin
    Správce

    Řekla bych že určitě dřevěnou a potom to záleží na matraci, kvalitní matrace mají v ProSpánku například, tak se tam zajděte třeba poptat nebo koukněte na web prospanek.cz

    #58238
    admin
    Správce

    Dobrý den, máte někdo zkušenosti s nábytkem, konkrétně postelí od značky Natuzzi? Je to nábytek z Itálie, vypadá velmi pěkně, originálně.

    #58239
    admin
    Správce

    Natuzzi je skvělá a kvalitní značka. Je to všechno vyráběné v Itálii. Dost jsem se o to zajímal. Máme z Natuzzi postel, křešlo relaxační a nějaké lampy.

    #58240
    admin
    Správce

    Fakt? Super, díky za odpověd. A byl ses podívat i na nějaké z jejich prodejen osobně? Asi je to lepší, že?

    #58241
    admin
    Správce

    Rozhodně je to nejlepší vidět to na živo nebo se s nimi nějak domluvit, udělají i 3 D návrh, jak by to u tebe doma vypadalo potom atd..
    Já jsem se byl podívat v Praze 8

    #58242
    admin
    Správce

    Jansné, super. Díky. Zajedeme se tam o víkendu asi podívat od nějaké z jejich prodejen. Tak uvidíme.

    #58243
    admin
    Správce

    Zdravíčko, s manželkou přemýšlíme o nějaké nové .. lepší a pohodlnější matraci. Teď máme klasiku z Ikeii, ale spánek nic moc, záda bolavá a já jsem do toho alergik, takže mám za sebou pár neprodlených nocí. Doporučení? Díky moc

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 26)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.