Bydlení čtenářů

Nejlepší fotografie bydlení a zahrad čtenářů!

Nemusíte právě podnikat rekonstrukci, abyste se mohli zúčastnit. Stačí, když vám vaše bydlení připadá pěkné a jste v něm spokojeni. Není třeba se podceňovat a říkat si, že přece nežijete v žádném luxusu – pamatujete na dobu, kdy jste se doma zařizovali? Každý nápad a řešení, kterého se dalo chytit, byly vítány. Proč tedy nyní neinspirovat ostatní, kteří na takovéto nápady čekají?

Foto: M. Osecký

Právě nyní je navíc nejlepší doba, kdy se pochlubit s fotografiemi vlastní zahrádky. Když už jste si na ní dali tu práci, ukažte ostatním, jak máte šikovné ruce, kde pěstujete zeleninu či květiny a kam chodíte relaxovat!

Foto: čtenářka Jaroslava

Chcete-li předvést něco ze svého bydlení ostatním, zašlete nám na info@oBydleni.cz alespoň pět fotografií vašeho bydlení společně s krátkým doprovodným textem (v délce alespoň šesti řádků), v němž popíšete, co na obrázcích vidíme. Přidat můžete další informace podle vaší chuti (například jak bydlení/zahrada vznikaly, jak probíhaly práce, jak jste postupovali při zařizování interiéru…). Budete-li vybráni, váš článek zveřejníme a navíc vám pošleme dárek.

Foto: K. Hášová (1), archiv čtenářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *