Bydlení čtenářů

Nenechte si ujít výstavu Bydlení 2010

Výstava Bydlení se během své existence stala nejvyhledávanější prezentací ve svém oboru. I v roce 2010 proběhne na pražském Výstavišti v Holešovicích v přední části vstupné haly a to v termínu od 11. do 14. února. Návštěvníci na ní oceňují ucelený přehled nabídek jak z oblasti nemovitostí, tak i interiérových prvků.

Na výstavu Bydlení – nové projekty v roce 2010 potvrdila účast řada předních developerských společností. Realitní trh bude zastoupen kvalitními bytovými projekty, které v současnosti mají u řady prodejců, finanční zvýhodnění, nebo jiné bonusy. To že se dnes vyplatí nakupovat, potvrzuje řada předních odborníků.

Z rozhovorů s vystavovateli výstavy Bydlení vyplývá, že obchodní hledisko je tím hlavním cílem, proč se firmy výstavy účastní.

Jsme moc rádi, že výstavy Bydlení, nové projekty je obsazená předními českými developerskými firmami. Je to dobrá zpráva pro zachování tradice. A tím největším potěšujícím faktem je skutečnost, že pro rok 2010 nám záštitu nad výstavou Bydlení – nové projekty potvrdilo Ministerstvo pro místní rozvoj ČR. Je to pro nás velká čest a prestiž. Věříme, že v budoucnu budeme moci naplnit i další nekomerční projekty, které s tématem výstavy souvisí.

Chtíc, nechtíc lidé budou potřebovat bydlení ve všech dobách, jenom dnes je pro ně komplikovanější na něj dosáhnout. V současnosti však řada bytových projektů nabízí výrazné slevy, bonusy, takže na druhé straně lidé, kteří v roce 2007 nebo 2008 nakoupili nemovitosti, mohou tak trochu tiše závidět co a v jakých cenových relacích se dnes dá pořídit.

Zaregistrujete se na www.vystavabydleni.cz a získejte zlevněnou vstupenku. Cena vstupenky po registraci tak činí 50 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *