Dekorace

8 tipů na originální jarní věnce

Jaro také na zahradě

jarní věnce

Věnce nemusíte mít nutně jenom na vstupních dveřích. Vyzdobit můžete také stěnu v altánku, na terase či u skleníku. Nádherný jarní věnec z hadice ozdobený umělými květinami a zahradními doplňky může být pěknou dekorací nejenom na jaro, ale také přes celé léto.

Věnec s tulipány

jarní věnce

Proutěný věnec dozdobený umělými nebo živými tulipány a jutová stuha postačí na vytvoření krásného jarního věnce.

Věnec se zajíčkem

jarní věnce

Roztomilý a velmi originální je věnec plný mašliček, ze kterých vykukuje zaječí hlavička. Tento věnec určitě upoutá pozornost spousty očí.

Velikonoční věnec se zajíčkem

jarní věnce

Proutěný věnec, jarní květiny a polystyrenový nebo plastový zajíček, případně plyšový vytvoří krásnou dekoraci na vaše vstupní dveře.

Nádherný pastelový věnec

jarní věnce

Opět bude potřeba proutěného věnce, ale tentokrát bude doplněný o umělé vajíčka a látkové ptáčky, které zvládnete ušít doma ze zbytků látky. Vycpat je pak můžete vatou. Takový věnec pak můžete ještě doplnit o pár peříček.

Zajíček na dveře

jarní věnce

Krásná dekorace ze dvou věnců, která vytváří krásného zajíčka na dveře, může být velmi originální a pěkná. Bohužel, tato dekorace je opravdu jen na období velikonoc.

V jednoduchosti je krása

jarní věnce

K této dekoraci opravdu není třeba slov. Sama mluví za vše. V jednoduchosti je opravdu skryta krása. Věnec je jednoduchý na výrobu a dokonale ozdobí vaše vchodové dveře po celou dobu jara.

Deštník v novém kabátě

jarní věnce

Využít může také deštník, do kterého umístíte umělé jarní květiny. deštník svážete velkou stuhou a zavěsíte na dveře.

Zdroj fotografií: helenphilipps.blogspot.cz, s-media-cache-ak0.pinimg.com, domainfirst.ml, etsy.com, milanddildesigns.com, sugarbeecrafts.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *