Tipy a rady

Než koupíte nový ojetý vůz, zjistěte si vše o jeho historii

Proč si nechat vůz zkontrolovat před nákupem

 

Prodávající si přejí nabízené auto prodat co nejlépe a nejrychleji. Proto se bohužel někteří z nich uchylují k nekalým praktikám, o nichž můžeme skoro denně slyšet v televizi nebo číst na internetu. V domnění, že je jeho stav takový, jako uvádí prodejce, však můžeme koupit model v mnohem horším stavu, který bychom při znalosti pravdy vůbec nechtěli. Přitom stačí oslovit některou z firem, které se ověřováním automobilů zabývají, sdělit VIN číslo vozidla, a během chvíle vědět, na čem skutečně jste. Jednu takovou najdete na webových stránkách https://www.carvertical.com/cz. Díky prověření se vyhnete nákladným problémům.

Co vše bude o autě zkontrolováno?

 

Rozhodnete-li se pro získání přehledu historie vozidla, získáte kontrolu nad historií servisování vozu, přetočeným tachometrem, dřívějších majitelích, častých vadách, také o přehledu skrytých škod, záznamech o krádežích, fotografiích z historie atd. Prověření vozidla vám může ušetřit desetitisíce korun, které byste museli investovat do oprav, o nichž jste neměli tušení a vyjdou napovrch při provozu. Věděli jste, že přetočený tachometr může ovlivnit výkon auta na cestě? Na cestách budete díky prověrce vozu v bezpečí, nebudou vám hrozit nečekané poruchy.

Skvělé je, že tyto informace nelze zfalšovat. Přehled, který vám CarVertical poskytne, je ověřen a spolehlivost dál potvrzen další stranou, nelze jej měnit, falšovat ani jím manipulovat.

Dekódování VIN kódu zdarma

 

Možnost, jak se dozvědět o vozu, o nějž máte zájem, nabízí i stránky myfreevin.com/cz. Zadáte VIN kód a záhy zjistíte informace o zemi jeho výroby, historii oprav, stavu záruky a podobně. Bez obav se pak budete moci rozhodnout, který vůz koupíte a který ne. VIN dekodér je užitečný nejen při nákupu ojetého automobilu, ale i při hledání vhodného náhradního dílu či hledání statistik vztahujících se k němu.

Ať už se rozhodnete pro dekodér zdarma, nebo pro společnost, která za službu ověření stavu vozidla, kterou nelze zfalšovat požaduje peníze, přičiníte se o to, abyste koupili vůz, jaký chcete, bez skrytých vad a v jiném technickém stavu. Neváhejte a využijte tyto služby. Jsou velmi užitečné, pomohou chránit vaši peněženku i zdraví.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *