Finance

Půjčka na rekonstrukci dokáže v podstatě okamžitě snížit vaše náklady na bydlení

Málokdo má naspořeno tolik, kolik na ekologickou rekonstrukci potřebuje. A investovat do takto rozsáhlé rekonstrukce po malých částkách ušetřených každý měsíc z výplaty je na pěkných pár let bez okamžitého efektu. Ten se totiž projeví až ve chvíli, kdy zrealizujeme všechny, nebo alespoň většinu potřebných dílčích opatření. Řešení však existuje. Je jím půjčka na rekonstrukci, která nám umožní se do ekologické rekonstrukce pustit ihned.

Řada lidí se půjček v souvislosti s bydlením obává kvůli ručení nemovitostí

Mnoho institucí, zejména těch nebankovních, vyžaduje ručení nemovitostí, nebo jde o tzv. Americkou hypotéku, kde si půjčíte na cokoliv, tedy třeba i na rekonstrukci, a ručíte svojí nemovitostí. Do takto krajního řešení se však pouštět nemusíte. Úvěr bez zajištění jako rychloúvěr pro lepší bydlení nabízí Modrá pyramida, a to až do výše 800 000 Kč. Nejenže nemusíte ručit nemovitostí, ale nepotřebujete ani ručitele. Splátky si přitom máte možnost rozložit až na 15 let. Současně u tohoto úvěru získáte daňovou úsporu ze zaplacených úroků úvěru podobně, jak tomu je u klasických hypoték. Úvěr na bydlení bez ručitele u Modré pyramidy je s garantovanou nízkou úrokovou sazbou – pouze 4,99 % ročně.

Hypoúvěr nabízí ještě levnější řešení

Potřebná půjčka na bydlení se však dá u Modré pyramidy řešit i formou hypoúvěru. Využít jej lze nejen pro rekonstrukci, ale i stavbu či nákup nemovitosti. Splátky lze rozložit až na 30 let a stávající úroková sazba je 3,09 % p. a. s tím, že máte garantovanou maximální výši úrokové sazby po celou dobu splácení.

Nechte si náklady na ekologickou rekonstrukci zaplatit částečně z dotačního programu

Nezapomeňte, že stále máte možnost získat prostředky na ekologickou rekonstrukci z programu Nová zelená úsporám. Dotace na bydlení a rekonstrukci dokáže ušetřit až 50 % způsobilých výdajů. Financovat výdaje na rekonstrukci vám i v případě žádosti o dotaci dokáže pomoci Modrá pyramida. Vhodné produkty jsme již zmínili. Jsou to především rychloúvěr bez zajištění a hypoúvěr.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *