Bazény, sauny, vířivky

Když bazén s výdrží, tak jedině od Albixonu

Čtvrtstoletí prověřilo nezničitelné materiály pro zahradní bazény

Pětadvacet let na tuzemském trhu, to je doba, během které se zkoumaly a vyvíjely materiály použitelné pro dlouhou životnost, čistou vodu a jakost materiálů, které tvoří bazénové systémy a jejich okolí. Patentovaná materie Albistone je unikátní ve své téměř nezničitelnosti, minimální údržbě a bezpečnosti plavců i neplavců. Přestože společnost zaměřená na bazény, zahradní bazény a bazénové příslušenství nezatracuje sklolaminát a těžkou fólii, propagace houževnatého materiálu Albistone je zcela oprávněná.

Patentovaná materie Albistone je jedinečná díky nepřekonaným vlastnostem

Barevná stálost a maximální stabilizace proti ultrafialovému záření tvoří z Albistonu hmotu, jež ani na prudkém slunci nebledne. Odolnost proti mechanickému poškození je výhodná především u venkovních bazénů, kde hrozí častější pády těžkých předmětů – kamenů a klacků – do vody.

Mrazuvzdorný bazén vydrží neporušený i během zimních měsíců

Protože Albistone vydrží tuhé mrazy a má výtečné tepelně-izolační schopnosti, bazén zhotovený z tohoto materiálu může zůstat během zimních měsíců v exteriéru bez potřeby speciálních úprav, krytí nebo schovávání pod střechu do tepla. Zdravotní nezávadnost podpořila certifikace pro pitnou vodu. V neposlední řadě je dobré vědět, že i po mnohaletém používání jsou bazény z Albistonu stoprocentně recyklovatelné, neškodí životnímu prostředí, a nejen proto byla tato hmota patentována pro unikátní bazény společnosti Albixon.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *