Bydlení čtenářů

Hledáte byt v Praze? Pojďte si vybrat

Křížem krážem Prahou

 

Je vám jedno, kde v Praze byste bydleli, nebo máte svoji oblíbenou čtvrt? Co třeba prodej bytů na Smíchově? Najdete tady byty o velikosti 1+kk, 3+kk i skutečně velké byty, ke kterým náleží prostorná terasa, nebo garáž. Máte-li rádi zeleň, bude vám tato čtvrt velmi vyhovovat. Je tady mnoho parků, jako např. Santoška či Dívčí hrady. Přitom je ale na dosah centrum města i další časti Prahy. Bydlení můžete vybírat jak v nových rezidenčních projektech, tak v zrekonstruovaných secesních domech s jedinečným výhledem na přilehlé parky. Právě teď je na Smíchově k dispozici byt 4+kk, atelier 5+1, byt 2+kk, nebo třeba ve Stodůlkách byt 5+kk.

Chcete bydlet v městské části Praha 3? Vybírat můžete i mezi byty na prodej na Žižkově. Právě Žižkov je místem, které nikdy nespí. Najdete tady kvalitní restaurace, kavárny, kluby, užijete si kulturního života. Blízko vám budou i školy, ať už jde o základní, střední či vysoké. Skvělé je i dopravní spojení. K zajímavým místům, které zde najdete, patří nám. Jiřího z Poděbrad, Flora, Olšanské hřbitovy, televizní vysílač či vrch Vítkov se sochou Jana Žižky. Co se týče bydlení, najdete tady nové rezidenční projekty, které jsou skutečně atraktivní. Což takhle byt 2+kk na Žižkově, ul. Bořivojově? Nebo byt 1+kk o rozloze 56 m2 za přijatelných 4 300 000 Kč, který najdete na Žižkově v ulici Ke Kapslovně?

Kompletní nabídku bytů na prodej v různých částech Prahy najdete na internetových stránkách homeland.cz. Určitě si vyberete, ať už hledáte nemovitost větší, nebo menší.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *