Dekorace

Oblečte svůj domov do jarních barev

Zelená kam se podíváš

oblečte interiér do jarních barev

Vsaďte na zelenou a oživte její pomocí váš interiér. Krásné zelené tapety v tropickém stylu, či zeleně vymalovaná předsíň probudí jarní náladu ve vašem bytě. Krásné zelené polštáře či záclony pak všechno doladí.

Modrozelená kombinace

oblečte interiér do jarních barev

Letos je nejvíce oblíbená světle zelená barva. Zapomeňte na fám, že se zelená nemůže kombinovat s modrou. Naopak. Vsaďte na modrozelenou kombinaci a uvidíte, že budete mile překvapeni.

Tyrkysová je trendy

oblečte interiér do jarních barev

Oživit svůj interiér můžete také tyrkysovou, která je velmi moderní a hodí se do každého pokoje. Krásně vypadá jak na stěnách tak i na doplňcích, či kobercích, které se letos opět vracejí do módy.

Hebké a lehké látky

oblečte interiér do jarních barev

Svůj interiér oblečte do krásných hebkých a lehkých látek v použití na závěsech, polštářích, ubrusech či dekách.

Pokojové květiny

jarní pokojové květiny

Nezapomeňte také na nákup nových pokojových květin, které dodají pokoji útulný pocit i v blížícím se jaru. Krásné jsou africké fialky, bramboříky, fíkusy nebo různé druhy kaktusů. Nové květiny také nezapomeňte opatřit obalem v jarních barvách.

Bylinky do kuchyně

bylinky do kuchyně

Nezapomeňte také nasadit nové květináčky s bylinkami, abyste mohli již brzy připravovat chutné domácí pokrmy z čerstvých bylinek. Taková skvělá pomazánka z čerstvé pažitky je pro děti velmi skvělou svačinkou do školy.

Jarní dekorace do interiéru

jarní dekorace

Svůj byt vyzdobte nejenom barvami, květinami či textiliemi, ale také jarními dekoracemi. Krásně vypadají květinová aranžmá z jarních cibulovin, věnce na dveřích či barevné rámečky s vašimi fotografiemi na stěnách. Inspirujte se internetem i vašim okolím a připravte svůj domov na příchod jara.

 

Zdroj fotografií: pinterest.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *