Dětské pokoje

Moderní dětské pokoje v nadčasovém stylu

Dětský nábytek v retro stylu

moderní dětské pokoje

Moderní design s prvky retro stylu není využit jenom v obývacích pokojích, ložnicích, či kuchyních. Vrací se zpět i do dětských pokojíků a nové kolekce nábytku například od belgického výrobce jsou velice krásně provedeny. Ukazují nám, jak snadno jde docílit krásného a útulného vzhledu i v pokoji pro naše nejmenší. Moderní styl s prvky retra je velmi působivý. Využít můžete nejenom klasických neutrálních barev na nábytku, ale můžete sáhnout i po barevném nábytku, který se do dětských pokojíků náramně hodí. Moderní retro styl je navíc velmi originální a tak se hodí i pro studentské pokoje, kde se chtějí mladí lidé odlišit od svých kamarádů a kolektivů.

Podstavce mají něco do sebe

moderní dětské pokoje

Nábytek na kovových či dřevěných podstavcích je nejenom velmi pěkný a moderní, ale také velmi praktický. Pod takovým nábytkem se dá snadno vytírat prach a dětské pokoje tak mohou být v dokonalé čistotě.

Nábytek z jedné kolekce

moderní dětské pokoje

Pokud máte možnost, pořiďte nábytek z jedné kolekce. Bude k sobě ladit a výsledná kombinace se nebude být. Pokud však tu možnost nemáte, snažte se nábytek sladit alespoň barvou, či doplňky jako jsou úchytky či dekorace v pokoji.

V popředí jsou opět kovové postele

moderní dětské pokoje

Velmi oblíbené v poslední době jsou také kovové postele. Zákazníci je často vyhledávají a chtějí tak oživit fádní dětský pokoj. Kovová postýlka sladěná se správným nábytkem dodá celému pokoji ten správný styl. Tyto postýlky se hodí k právě modernímu retro stylu nábytku. Jsou vhodné jak pro malé miminka, tak i pro větší děti i studenty. Vybírat můžete jak postýlky pro holčičky, pro kluky tak i v neutrálních barvách.

Na stěny tapety

moderní dětské pokoje

Určitě byste neměli zapomínat ani na sladění stěn s interiérem dětského pokoje. K modernímu retro stylu se hodí právě tapety výrazných barev a vzorů. Volit však můžete také tématické tapety. Pokud tedy váš chlapeček miluje kosmonauty, pořiďte mu tapetu s vesmírem. Takový pokojíček se mu bude velmi líbit.

Jednoduchá elegance pro studenty

moderní dětské pokoje

Pokoje pro studenty volte v jemných barevných tónech. Velmi pěkně vypadá světlý nábytek s tmavšími barvami na stěnách a výraznými doplňky. Mluvíme však o pokoji už velkého a téměř dospělého člověka, nechte je proto, aby si sami vybrali to, co jim se líbí. I když to nebude podle nejnovějších trendů nebo barvy spolu nebudou ladit. To vůbec nevadí, jsou to jejich pokoje, mají svůj vlastní styl, který chtějí uplatnit také ve svém království. Dejte jim tu možnost a nebraňte jim prosadit si svou osobnost.

 

Zdroj fotografií: pinterest.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *