Jak se staví sen

Jak se staví sen: Malování po devatenácti letech

Paní Denková a její dvě děti nemají v životě zrovna na růžích ustláno. Ani ve snu by je proto nenapadlo, že se na ně usměje štěstí a budou vybráni k zázračné proměně. Splní jim sehraný designérský tým tajná přání o krásném obýváku?

Stávající obývací pokoj působí tak trochu jako nudle nebo tunel a navíc se zde nemalovalo celých devatenáct let. Designéři se tedy rozhodnou tento nedostatek potlačit především promyšleným použitím různých barev. Jaká platí pravidla pro vliv odstínů a světla na celkový dojem z prostoru?

Paní Denková je vášnivá čtenářka a dosud neměla pro svůj koníček vyhrazené místo. Jak se designérům podaří vytvořit z jedné místnosti dvě oddělené zóny – pracovnu a obývák?

Společnost rodině Denkových dělají také tři kočičí mazlíčci. I ti potřebují vlastní místo pro svoje aktivity – od škrábání až po odpočinek. Může být kočičí škrabadlo vkusným designovým prvkem? A jak ochránit interiér před kočičími drápky?

Proměnu atypické místnosti v útulný obývák a pracovnu plnou domácích mazlíčků sledujte již v sobotu 30. října od 18.00 na Primě!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Další článek pořadu Jak se staví sen uveřejníme opět příští týden.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *