Koupelny a toalety

Zjednodušené, ale chytré 3D praní

Výhodou mírně nakloněného bubnu je jeho pohyb ve všech směrech při praní, čímž je dosaženo efektivnějšího čisticího procesu při praní. A právě díky tomu pohybu dosahují modely řady Comfort Plus v účinnosti praní třídy A. Důraz kladl výrobce také na jednoduchost ovládání praček, kterou zajišťuje přehledný LCD display. pračky řady Comfort Plus jsou určeny až pro 5,5 kg prádla a díky vstupnímu otvoru o šířce 33 cm je lze bez problémů naplnit i objemnějším prádlem (například lůžkovinami). Stejné tak je velmi praktické otvírání pračky v rozsahu až 180°.

Neocenitelný pomocník na praní navíc nabízí 15 pracích programů včetně několika speciálních. Jedním ze speciálních programů je například program pro praní jemného vlněného oblečení. Během praní se buben pohybuje v jemných otáčkách tak, aby se prané oblečení neponičilo a zachovalo si svůj původní tvar. Další z chytrých funkcí je tak zvaná váhová automatika – pračka podle objemu prádla sama zvolí optimální nastavení otáček při odstřeďování. A to není vše!

Novodobé pračky vládnou dalšími funkcemi jako je například tak zvaný opožděný start o 24 hodin, který uživateli zajistí vyprání prádla na požadovanou hodinu. Řada Comfort Plus také usnadní speciálním volitelným programem pro omezení mačkání prádla i tolik nepříjemné žehlení. Alergici, lidé s citlivou pokožkou a rodiny s dětmi pak jistě uvítají i další dvě úrovně extra máchání navíc, díky kterým na prádle nezůstanou žádné stopy po pracím prášku, které by drážidily pokožku. Proč neprat chytře? Pokud jste však příznivci spíše „klasických“ praček, doporučujeme candy go 1460 d

FOTO AMICA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *