Podlahy a schody

Koberce Carpeta – takové ceny jsou jen na otevření!

V rámci otevření nové prodejny Carpeta na Černém Mostě v Praze (vedle Electro World) v období 15.-18. září 2011 Vám nabídneme kvalitní kusové koberce a v metráži, běhouny, koupelnové předložky, PVC a příslušenství za akční ceny.

Minimální slevy na veškerý sortiment začínají na -20% a na speciálně připravené zboží činí až -40%.

Ke každému koupenému koberci zákazník dostane dárkovou kartu s bonusem na další nákup, kterou muže použit samostatně nebo ji někomu darovat.

Navíc společně s Electro World – Černý Most jsme připravily akci pro zákazníky Carpeta. Při koupí koberce máte možnost dostat jako dárek klasický, aku či robotický vysavač anebo dle výše nákupu obdržet na něj slevový kupon. Zároveň při nákupu vysavače v Electro World dostanete slevu na koberec v Carpete.

Carpeta ČR spadá do obchodní divize Carpeta Group, dynamický rozvíjející se značky která nyní bude dostupná i pro české zákazníky. Hlavní specialitou značky jsou kusové koberce z vlastních továren, ale v rámci prodejen se nabízí i ostatní kobercový sortiment. S více než 5 miliony metrů čtverečních koberců ročně patří Carpeta mezi největší výrobce kusových koberců na světe. Koberce Carpeta jsou dodávány do více než 70 zemí světa, včetně Íránu který je považován za kolébku koberců.

Do ČR Přinášíme nový koncept prodejny koberců a to počínaje designem prodejny až po sortiment a nabízené služby. Jelikož jsme obchodním zástupcem výrobce u nás najdete nejen koberce skladem ale i objednávkový prodej, nebo můžete si dopřát individuální design koberců a nestandardní rozměry a barvy. U nás najdete rozmanitý sortiment koberců: vlněné i syntetické, klasické orientální, perské a evropské vzory, moderní, designové, dětské a oblíbené chlupaté koberce shaggy a to vše za velmi příznivé ceny. Naše vlněné koberce nesou značku WOOLMARK, která slouží zárukou, že ve výrobě se použila čistá střižní vlna.

Hledáte-li kvalitní koberce za skvělé ceny přijďte do Carpeta – Černý Most 15.-18. září!

www.koberce-carpeta.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *