Tipy a rady

Jak zabalit vánoční dárky – 12 překrásných tipů

V jednoduchosti je krása

jak zabalit vánoční dárky

Vánoční dárky zabalené v jednobarevném balicím papíru s jutovou stuhou, doplněné o větvičku chvojí, jmelí nebo přáníčko vypadají velmi pěkně.

Čokoláda pro dámy

jak zabalit vánoční dárky

Zabalte milovnici sladkého, čokoládové bonbóny do krásné elegantní krabičky doplněné o papírovou květinu místo mašle. Dáreček potěší už na pohled.

Dárečky s písmeny

jak zabalit vánoční dárky

Místo klasických jmenovek můžete použít počáteční písmeno obdarovaného, které vyrobíte z tvrdého papíru. Přidat můžete třpytky nebo jej polepit lesklým papírem. Nezapomeňte na otvor pro stuhu.

Dárečky s fotografiemi

jak zabalit vánoční dárky

Máte krásné společné fotografie? Vytiskněte je na obyčejný papír a poté ještě o něco větší čtvrtku. Takovými krásnými fotografiemi pak ozdobte dárečky. Snadno poznáte, komu dárek patří a navíc takový dáreček potěší dvakrát.

Dárky ve hvězdách

jak zabalit vánoční dárky

Z obyčejného pevnějšího papíru vystřihněte dvakrát tvar velké hvězdy. Hvězdy z části sešijte dohromady, vyplňte papírovými páskami nebo vatou, do které vložíte dárek a poté hvězdu došijte.

Dárky se vzkazem

jak zabalit vánoční dárky

Místo jmenovek můžete také vytvořit kartičky se vzkazem. Můžete tam napsat věnování, krásný citát nebo životní motta.

Sladěné dárky

jak zabalit vánoční dárky

Všechny dárky můžete zabalit do stejného odstínu barevného papíru. Lišit se budou pouze vzorem a lépe tak poznáte, pro koho jsou dárky určené. Takové dárky nepotřebují ani mašličku, ani jmenovky. Postačí malý samolepicí lísteček, na který napíšete jméno a ten na dárek přilepíte. Myslím si, že bílo-černá kombinace je naprosto perfektní.

Zlato-černá kombinace

jak zabalit vánoční dárky

Dárky v zlato-černé kombinaci budou dokonalé. Na první pohled vypadají přímo úchvatně a elegantně a navíc působí dárek v těchto barvách jako ty nejluxusnější dárky na světě. Zabalte do této kombinace barev dárky pro ženy, velmi je to potěší. I muži jistě ocení novou kravatu nebo manžetové knoflíčky, které zabalíte ve stejném duchu.

Dárky v černém

jak zabalit vánoční dárky

Nebojte, nejsou to dárky pro pozůstalé. Černý papír má velkou výhodu. Dá se na něj psát bílím fixem a vytvořit tak krásné zimní malůvky přímo na dárečku. Přidat můžete ještě červenou mašli.

Hvězdná obloha

jak zabalit vánoční dárky

Dárky zabalené do jednobarevného balicího papíru převažte obyčejným provázkem, na který přilepíte malé hvězdičky. Ideální bude tmavý balicí papír, který bude vypadat jako noční obloha.

Červená, bílá a černá

jak zabalit vánoční dárky

Tyto barvy se skvěle hodí na zabalení vánočních dárku. Jsou jednoduché, elegantní a červená barva je symbolem vánoc. Takové dárky potěší každého.

Dárky ve zlatě

jak zabalit vánoční dárky

Zlato-bílá kombinace se hodí na vánoční dárky, které doplníte o drobné zlaté předměty. Mohou to být pozlacené šišky, větvičky nebo třeba rolničky. Takové dárky je i škoda rozbalovat. Pokud však budete mít dost času a chcete si krásně vyzdobit vánoční stromeček. Můžete takto ozdobit menší prázdné krabičky, které pak zavěsíte na vánoční stromeček.

 

Zdroj fotografií: https://cz.pinterest.com/

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *