Nezařazené

Vihorev Group se blíží ke stavební realizaci Alfa Tower v Říčanech

Dlouho očekávaný a slibný projekt Alfa Tower Říčany se přiblížil k samotné stavební realizaci. Vihorev Group dokončuje sanace azbestu a brzy zahájí přestavbu celého konstrukčního systému.

Alfa Tower je původní dominantou Říčan o celkové rozloze 7000 m2.  Budovu koupila skupina Vihorev s cílem tento mohutný objekt kompletně přestavět a vytvořit z něho skutečně moderní multifunkční budovu. Tu bude Vihorev Group následně aktivně provozovat a generovat z ní zisk zajímavý nejen pro její investory. Projekt dokonce získal cenu veřejnosti v soutěži Český energetický a ekologický projekt roku 2019. Předpokládaný termín dokončení se pohybuje ve druhém kvartálu 2023.

Právě v minulých dnech byl k budově přistaven věžový jeřáb, který bude stavbu provázet prakticky po celou dobu rekonstrukce. Vihorev se tímto postupně přesouvá do další fáze realizace poté, co ve spolupráci s odborníky dlouhé měsíce odstraňoval staré ekologické zátěže, které se hojně používaly ve stavebnictví za dob tvrdého socialismu. V případě Alfa Tower se jedná například o azbestové desky. Jejich úplné odstranění bude specializovanou firmou v brzké době zkontrolováno a řádně certifikováno. Následně Vihorev Group z drtivé většiny nahradí původní konstrukci novým stavebně-konstrukčním systémem. Veškeré novinky ohledně stavby lze sledovat na sociálních sítích společnosti.

Vihorev Group je investiční a developerská skupina, která se zabývá stavbou a provozem vysoce výnosných nemovitostí převážně v segmentu krátkodobého bydlení, tzv. aparthotelů. Zájemcům o investiční příležitosti umožňuje podílet se na zisku těchto projektů, a to například formou dluhopisů nebo participací v investičním fondu. Celková hodnota aktiv skupiny převyšuje 950 miliónů korun.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *