Jaká okna zvolit a proč?

Úvodní stránka Fóra PR články Jaká okna zvolit a proč?

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 12 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce

Pokud se někdo rozhodnete pro plastová okna, nenajímejte si na to firmu Revita, jejich práce je nanic! :X

admin
    Správce

No já nevím, já mám okna tady od této firmy : http://www.oknotherm.info a maximální spokojenost (^). Když už tu je řec o té firmě Ri okna , tak já jsem při výběru mého dodavatele hodně zjisšťoval názory lidí na to , když jim ty různé firmy okna dodávaly a na RI okna jsem nesyšel zrovna moc chválu, tak nevím …?-(

admin
    Správce

Okna od firmy Revita máme 3 rokem a spokojeni nejsme.Montáž také neproběhla hladce ale to se stává(jedno okno nám přivezli uplně obráceně kličkamy ven, nové jsme měli po 4 týdnech a omluva takřka žádná.Co nám dělá starosti je plíseň pod těsnícímy gumyčkamy a to nejen z vnější strany ale i z vnitřní.

admin
    Správce

No já jsem našel a slyšel že společnost RI oKna jsou v insolvenčním řízení tak pozor na to B)

admin
    Správce

A pokud se rozhodnete pro dřevěná okna Window Holding – TWW počítejte s námrazou mezi rámy či námrazou na skle v interiéru. To považuje firma za dostatečně těsná okna a námraza v interiéru je pro ně také přirozená. Navíc redukují kování s bezpečnostními prvky, protože se domnívají, že skladba je pouze doporučující a to jak certifikovaná od výrobce, tak i skladba, která prošla zkouškami.

admin
    Správce

V insolvenčím řízení byli před 2 lety díky nasazenému bílemu koni. (konkurenční boj) teď je vše v pořádku

admin
    Správce

Ahoj,
    chtěl bych doporučit firmu http://www.oknoplastik.cz/ – poradí, mají dobré ceny i služby a vyznají se v tématu.
    Luboš

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.