Nová kuchyně – vybavení

Úvodní stránka Fóra Kuchyně Nová kuchyně – vybavení

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)
  • Autor
    admin
    Správce

Jakým způsobem probíhá domluva ? Myslíš, že když dojedu na tu jejich prodejnu, tak mi tam s výběrem případně pomůžou ?

admin
    Správce

Prosím vás, jaké máte mixéry ? Chci si pořídit nový, ale potřebuju si to pořádně projít, protože to už je druhý, co budu kupovat po fakt krátké době.

admin
    Správce

Jak je na tom orava ? Mají to elektro a spotřebiče kvalitní ? Nic od nich ještě nemám, tak by mě to zajímalo, protože bych chtěla ten jejich smoothie mixér a nějaké doplňky do koupelny.

admin
    Správce

Byl by mi tu schopný někdo poradit ohledně kuchyňských nožů ? Jsou nějaké lepší značky, které mi vydrží dýl jak rok, abych nemusela po roce kupovat pokaždé nové nože ?

admin
    Správce

Ahoj, já jsem dostala k nové kuchyni taky senzační dárek 🙂 Kávovar na zrnkovou kávu. Měla jsem zatím jen na kapsle, ale tohle je teda senzační. No… A potřebuju poradit 🙂 Jaká káva je podle vás nejlepší, lahodná, voňavá, se silnou chutí kávy? Díky moc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.