Plánujete osvětlení kuchyně?

Úvodní stránka Fóra Osvětlení Plánujete osvětlení kuchyně?

• Toto téma obsahuje celkem 56 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 46. až 56. (celkem z 56)
  • Autor
    admin
    Správce

Ahoj, moc by se mi líbilo do kuchyně takové osvětlení https://www.immax.cz/immax-neo-liston-smart-zavesne-svitidlo-118cm-18w-zlate-zigbee-3-0-p10069/?cid=348 máte s něčím podobným zkušenost?

admin
    Správce

Immax má super vychytávky pro chytrou domácnost. Máme toho od nich víc a všechno funguje perfektně a na pár kliků v telefonu, což je pecka.

admin
    Správce

Jakým způsobem fungují ty jejich světla na ovládání ? Opravdu je ta aplikace spolehlivá díky které se dá světlo ovládat ?

admin
    Správce

My máme odvětlení od immax.cz a jsme spokojení, aplikace funguje skvěle a máme i ovladač, nemůžu si ztěžovat.

admin
    Správce

Ahoj, prosím tě, jaké konrétní osvětlení máte? My jsme právě ve fázi vybírání, tak budu ráda za inspiraci.

admin
    Správce

Taky by mě zajímalo, jak se pásky instalují. Je to snadné? Zvládnu to sama?

admin
    Správce
    admin
    Správce

Tady ta značka je na tom velice dobře ! Mají opravdu kvalitní vybavení a já jako uživatel všech chytrých přístrojů tady ty věci nejvíc oceňuji.

admin
    Správce

Takže si taky kupoval na immax.cz? a co si tam koupil? osvětlení?

admin
    Správce

Taky by se mi líbilo nějaké smart osvětlení do kuchyně a obýváku, co si o takových osvětleních myslíte, je to zbytečnost?

admin
    Správce

My jsme smart osvětlení pořídili a jsme spokojení, vypadá moc pěkně a má spoustu funkcí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 46. až 56. (celkem z 56)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.