Stavba

Vyhrajte rodinný dům pro celou rodinu v hodnotě 3 000 000 Kč.

O jaký dům se hraje?

Společnost Countes Company, s.r.o., společně s partnery KM BETA, VEKRA OKNA, Schiedel komíny, BASF a INTELO připravila do soutěže dům v hodnotě 3 000 000 Kč, který je koncipován jako nízkoenergetický inteligentní dům při použití nejmodernější stavebních technologií.

Soutěž probíhá od 15. 6. 2011. Výsledky soutěže budou vyhodnoceny za účasti notáře, kde bude vyhlášen výherce hlavní výhry a výherci vedlejších výher.

Více se o celé soutěži dozvíte na webové stránce www.dumzdarma.cz, kde si můžete nejen přečíst pravidla soutěže, ale také se podívat na vizuální podobu domu a jeho půdorysné vyobrazení. Zároveň zde máte možnost seznámit se s další nabídkou
560 projektových řešení domů v podobě zpracovaných projektů, které společnost nabízí.

Rodinný dům, který byl do soutěže věnován, je autorským dílem architektů divize Project Atelier. Vyznačuje se komfortním uživatelským standardem a energeticky přívětivými náklady na svůj provoz.

Prezentace celé soutěže je dostupná na připraveném videoklipu na portále
YouTube. Každý uživatel může toto zajímavé video shlédnout a přidat hodnocení, zda je pro něj soutěž zajímavá, nebo ne.

Marketingovou kampaň spolu s veškerými komunikačními prostředky pro společnost Countes Company, s.r.o., zpracovala společnost SEO & PPC Solutions, s.r.o..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *