Kuchyně na míru???

Úvodní stránka Fóra Kuchyně Kuchyně na míru???

• Toto téma obsahuje celkem 495 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 495)
  • Autor
    admin
    Správce

Z vlastni zkušenosti bych dnes volila kuch. studio. Já vloni zvolila soukr. firmu Artic Marek Jelínek a byla to chyba. Do podepsání smlouvy velice ochotný, snaživý pán, po podpisu smlouvy protahování termínu montáže. Poté následná montáž trvala 14 dní, sliboval 3-5 dnů, ale vždy něco chybělo, nebo se ruzně slepovalo a nalepovalo, nebot to bylo špatně změřeno.Montážník špatně namontoval úchyt a reklamace podaná vloni v březnu byla vyřešena letos v únoru. Pán nebral telefony, nepřijížděl na schůzky a vždy měl nějakou výmluvu(právě se to vyrábí, já zapomněl, porod, Velikonoce, prázdniny…), anebo mne odbýval slovy „no, tak je ten úchyt jinak…“ Za chybu zaviněnou jeho zamestnancem jsem byla trestána já a bylo mi to vytýkáno.Nakonec jsem se musela obrátit na SOS linku, poté napsat dopis, že odstupuji od smlouvy a pak se reklamace teprve vyřídila. Takže já bych dnes volila kuch. studio, i když vím, že by problémy byly taky, ale je to pořád lepší a jistejší, než nějaký pan „soukromník“, který se nestyděl mi do telefonu říct, když jsem mu vytýkala, že na to kašle, nebere telefony, toto: „Taky byste se už nemusela dovolat nikdy, kdybych skončil činnost.“ Dnes mne mrzí, že jsem mu dala vydělat.Poté jsem potřebovala vestavěnou skřín a po této zkušenosti jsem zvolila renomovanou firmu, zaplatila asi více než u nějakého pana truhláře, ale byla jsem max. spokojená. Sice se chybička také vloudila, ale vada byla odstraněna do týdne.

admin
    Správce

milá paní,
    znám německé kuchyně velmi dobře a to co tady říkáte opravdu není pravda.
    Projděte si kuch.studia třeba v Praze na Vinohradské,máte tam pohromadě asi 10-14 různých značek(české,německé, italské,slovinskou) 4 jsou tam tuším německé a napište sem pak pravdu jak Vám to vyšlo;)))

admin
    Správce

Ahoj
    No přečetla jsem si tu spoustu doporučení a prošla jsem spoustu firem.A je pravda že nejlevnější není nejkvalitnější.Nejvíce co mě se osobně libilo je http://WWW.GEMYT.CZ zaslala jsem poptávku,pán mě ihned kontaktoval,zpracoval projekt(dobře ale velmi dobře poradil a navrhl)a obratem mi ho zaslal i s cenou.Je fakt že nepatří mezi nejlevnější ale zase né mezi drahé.No prostě rozhodli jsme pro něho a dobře jsme udělali.Co se týče kvality,přístupu a ochoty tak opravdu doporučuji.Má velmi dobré nápady a dokonce má i svůj vlastní design který vymyslí přímo pro Vás a ještě Vám garantuje že ho nebude kopírovat.No prostě super.(^)

admin
    Správce

Doporučují tuto firmu … http://kuchyne-na-miru.wz.cz/ … kvalitní a levná

admin
    Správce

Pokud jde o konkrétní zkušenosti, nedoporučuji kuchyně Sykora. Mají problémy snad úplně se vším, hlavně jim to po namontování nikde nesedí. Tu jim to přesahuje, onde je to zase kratší, občas se spletou a pošlou jiný rozměr. Zkrátka banda amatérů s moc špatnými výsledky. S jinými studii zkušenost nemám.
    Všem nespokojencům, kteří se cítili být po zaplacení zanedbáváni, kterým prodejce, kuchyňské studio či řemeslník, přestali po zaplacení brát telefony, neměli se k vyřízení nedodělků, reklamací apod. doporučuji, aby si napříště při sepisování smlouvy vyjednali lepší podmínky, stáli si za svým a nepřistupovali na to, co jim protistrana vnutí.
    Rozhodující je, jakou část celkové částky jste zaplatili při dodání zboží. Pokud splátka při dodání zboží spolu se zálohou při podpisu smlouvy představuje aspoň 90 % celkové ceny, můžete si být jistí, že už je moc zajímat nebudete. V nejhorším případě těch 10 % oželí.
    Ideální případ by mohl vypadat třeba takto: celková cena včetně montáže 200.000 Kč – nedávat víc jak 30 % jako zálohu při podpisu smlouvy a nedávat víc jak dalších 40 % při dodání zboží na místo instalace. 60.000,- dostanou hned při podpisu smlouvy a dalších 80.000,- při dodání zboží. Těch zbývajících 60.000,-, které dostanou až při předání díla, jim bude stát za to, aby to dílo bylo skutečně v pořádku, protože jinak by taky ten zbytek vidět vůbec nemuseli. Pokud nebude dodavatel ochotný na podobný model přistoupit, je to jasný signál, že něco nehraje.

admin
    Správce

Milý pane, to co tady píšete jsou samé nesmysly. Je třeba zamyslet se nad tím, že každé kuchyňské studio Sykora má jiného majitele, který je za svůj návrh a následnou montáž zodpovědný, proto nelze házet všechny Sykory do jednoho pytle!! My jsme a byli jsme maximálně spokojeni s návrhem, montáží, přístupem apod.. Není vůbec pravda, že mají málo typizovaných skříní, těch je nepřeberné množství a je to jen na tom kdo navrhuje, kolik musí použít nakonec atypů. Ono to taky totiž často záleží na tom jak si kdo zbytečně vymýšlí…
    A co se týče srovnání se stolařem nebo jinými pochybnými značkami…NEBE A DUDY!!! Nelze srovnávat ceny nesrovnatelných výrobků.
    Pokud chcete mít dobrou kuchyň se skvělým přístupem, udělejte to jako já..jděte do Sýkory, my byli ve Frýdku-Místku a když bychom potřebovali novou kuchyň, což už snad ani nebude potřeba, škli bychom tam znovu.
    Pokud jste měli problém s reklamací, tak za to může majitel onoho studia kde jste byl, rozhodně ne kuchyně Sykora!!

admin
    Správce

tak takové zkušenosti ti nezávidím, s manželkou jsme se rozhodli pro Kuchyně Dušek – http://www.kuchynedusek.cz a udělali jsem dobře, návrh nám udělal pan Dušek osobně a to v neděli v děvět ráno (přes týden jsme plně vytíženi). Vše jsme doladili, kuchyň nám předali minulí pátek.
    Vše bylo v naprostém pořádku, co jsme chtěli doladit to nám montážníci ochotně doladili. Prostě profesionální práce. A cena, to je na tom to nejlepší 78 000,- ( tvar do účka 8,5 bm). Sice jsme museli čekat 6týdnů,ale vyplatilo se.

admin
    Správce

To jsem se zasmál :)), asi omylem jste si objednal kuchyň od lokálního prodejce značkové kuchyně Sýkora. Samozřejmě, že se dnes kuchyně vyrábějí sériově, jinak by se to asi nevyplatilo. Je Absurdní reklamovat montáž u výrobce, ten nenese za neodbornou montáž zodpovědnost! Za vaší kuchyň zodpovídá projektant a montážníci. Za výrobek výrobce.
    Takže doufám, že se prodejce částečně svou chybu snažil napravit, i když věřím, že za provedení projektu má zodpovědnost částečně i objednavatel. Takže než začnete házet špínu kolem sebe, tak si zjistěte kdo za to vlastně může!!!(_) S pozdravem Martin M

admin
    Správce

Dobrý den pane Cvrčku, velmi nás mrzí, že jste byl u nás nespokojen, ale průměrná cena našich kuchyní není 1 mil. ale 150 000,- ,a to včetně spotřebičů renomovaných značek, dopravy a odborné montáže. V našem studiu si klademe za cíl, co možná nejkvalitnější obsluhu, což se nám daří podle recenzí našich spokojených zákazníků.Na sutdiu máme vždy pro všechny návštěvníky připraveno občerstvení jako šest druhů kávy a nealkoholických nápojů. Máme zde zřízen i dětský koutek pro klid a pohodu při nakupování. To vše samozřejmě zdarma. Pokud jste měl přezto všechno z naší obsluhy špatný pocit, přijměte prosím od nás jako omluvu věcný dar, který si můžete osobně vyzvednout na studiu. Naše motto je, že za kvalitu vám ručíme svým dobrým jménem. S přátelským pozdravem Marian Mizera. Tel. 604 344 447

admin
    Správce

zdravím já také přemýšlím nechat si udělat kuchyně na míru a zatím jsem vybrala firmu http://www.teriorstudio.cz , zdá se být seriozní (^)

admin
    Správce

Jenom drobný nápad ke kuchyním od Dekodomu. Pokud nemáte místo pro odpadkový koš a máte dvojvýsuv pod dřez, do spodního výsuvu se přesně vejde plastová nádoba Slugis od IKEY (vejde se i s víkem, já používám bez víka, jen s výměnnými odpadkovými pytli).

admin
    Správce

Nechte se inspirovat na http://www.marnaslava.cz

admin
    Správce

Přijďte se podívat s celou rodinou, zažijte báječný program pro děti i dospělé a vyhrajte skvělé ceny. Každý má šanci vyhrát kuchyň Hanák Active v hodnotě 100.000 korun, videokamery JVC , fotoaparáty Nikon a vstupenky na lyrikál KUDYKAM autorů Michala Horáčka a Petra Hapky.
    http://www.mediarex.cz/hanak/event

admin
    Správce

ahoj lidičky…soutěžíme o kuchyň a šiklo by se nám pár bodíků…tak prosím kdo by byl tak laskavý a má facebook, tak pro nás hlasujte…jsme mladý pár a rekonstruujem byteček, tak aby se nám tu žilo lépe…díky za každý hlas co nám dáte 🙂
    P. S. může se hlasovat každý den

tady je odkaz:

http://apps.facebook.com/cakovice-soutez/?action=profile&id=234

admin
    Správce

Dobrý den,
    inspirujte se na http://www.idealinteriery.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 495)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.