Kuchyně na míru???

Úvodní stránka Fóra Kuchyně Kuchyně na míru???

• Toto téma obsahuje celkem 495 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 495)
  • Autor
    admin
    Správce

Pěkný den, měla bych dotaz… Potřebuju poradit kvalitní kuchyňské nože. Nevím ale, jakou značku vybrat. Hlavně mi jde o kvalitu. Díky moc.

admin
    Správce

My si nechávali dělat jídelní set od Jelínka a byla to super volba ! Je vidět, že je ta práce i materiál kvalitní.

admin
    Správce

Ahoj, nože kupujeme tady https://dellinger.cz/ a vždycky jsme byli maximálně spokojeni. Kupuju je tam často i jako dárek a vždycky udělal fakt radost…

admin
    Správce

Dobrý den, máme doma velmi kvalitní nože. Ale myslím, že by si zašloužily už nabrousit. Máte tip, kam je zanést? Nebo jak to mám pořešit?

admin
    Správce

Já jsem to pořešila přes ostraposta.cz. Znáš tu službu? 🙂 Je to super. Prostě uděláš objednávku, oni pošlou obálku s kryty na čepel. Ty jim nože pošleš zpět a oni ti je nabroušené vrátí. Hele a trvá to asi týden. A musím říct, že nože jsou velmi kvalitně nabroušené 🙂 Za mě rozhodně tuhle službu doporučím.

admin
    Správce

Nooo, tak to je ovšem super. To jsem vůbec nevěděla, že taková služba je. Musím se na to podívat. Mám doma nějaký kousky, co by si zasloužily profi broušení. Ne nějaký domácí šmrdlání, co tady vymýšlím 😀

admin
    Správce

Jojo, je to super služba. Já jsem byla nadšená, když jsem na ně přišla. Teda jako dostala jsem doporučení… Ale fakt super služba.

admin
    Správce

Dobrý den, jaký elektro shop byste doporučili na nákup elektrospotřebičů do kuchyně? Který je podle vás spolehlivý?

admin
    Správce

Jojo, to je pravda 🙂 Dellinger je super shop, výborná značka, sázka na jistotu 🙂

admin
    Správce

Jojo, to je pravda. Ono je to hlavně pohodlné. Prostě si vyplníš objednávku na webu ostraposta.cz a nikam nemusíš lítat… Já teda nevím, kde bych hledala nějaký broušení nožů…

admin
    Správce

Ahoj holky, díky moc za info teda 🙂 Já jsem se na tu ostraposta.cz koukala a vypadá to dobře 🙂 Ale teda… Jak dlouho to trvá? ako než mi pošlou nože zpět?

admin
    Správce

Hele, já jsem to celý vyřešila myslím za týden. Objednávka – doručení krytů – odeslání a obdržení naostřených nořů. Fakt v pohodě, jsou rychlí.

admin
    Správce

Ahoj, doporučím https://www.okay.cz/. Tam nakupuju ráda. Jsou tam super, zboží skladem, ceny ok a hlavně rychlé doručení.

admin
    Správce

Kuchyňské linky na míru vyžadují precizní přístup, který vám ovšem jen těžko zaručí některé, nechci je jmenovat, abych jim nedělal reklamu, velké řetězce s polským nábytkem..my jsme si nechali dělat kuchyňskou linku se vším všudy, od zaměření až po finální zapojení spotřebičů s těmito borci:

O nás

admin
    Správce

My máme kuchyň od nábytek Mikulík, je to česká firma, určitě můžu doporučit

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 495)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.