Toto téma obsahuje celkem 495 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 495)
Já jsem to pořešila přes ostraposta.cz. Znáš tu službu? 🙂 Je to super. Prostě uděláš objednávku, oni pošlou obálku s kryty na čepel. Ty jim nože pošleš zpět a oni ti je nabroušené vrátí. Hele a trvá to asi týden. A musím říct, že nože jsou velmi kvalitně nabroušené 🙂 Za mě rozhodně tuhle službu doporučím.
Nooo, tak to je ovšem super. To jsem vůbec nevěděla, že taková služba je. Musím se na to podívat. Mám doma nějaký kousky, co by si zasloužily profi broušení. Ne nějaký domácí šmrdlání, co tady vymýšlím 😀
Jojo, to je pravda. Ono je to hlavně pohodlné. Prostě si vyplníš objednávku na webu ostraposta.cz a nikam nemusíš lítat… Já teda nevím, kde bych hledala nějaký broušení nožů…
Ahoj holky, díky moc za info teda 🙂 Já jsem se na tu ostraposta.cz koukala a vypadá to dobře 🙂 Ale teda… Jak dlouho to trvá? ako než mi pošlou nože zpět?
Kuchyňské linky na míru vyžadují precizní přístup, který vám ovšem jen těžko zaručí některé, nechci je jmenovat, abych jim nedělal reklamu, velké řetězce s polským nábytkem..my jsme si nechali dělat kuchyňskou linku se vším všudy, od zaměření až po finální zapojení spotřebičů s těmito borci: